;" >
Email ons voor: Informatie
K. v. K. Lelystad nr. 39081080
Disclaimer
Sitemap
© Aquarana 2015
AQUARANA
Multimedia
FLEVOPOST


LELYSTAD – Aquarium- en terrariumspeciaalzaak Aquarana heeft een nieuw onderkomen. Nadat de zaak zo’n drieëneenhalf jaar te vinden was in de Kamp, moet u nu in de Kempenaar zijn voor alles op het gebied van aquaria en terraria.

Aquarana is begin maart open gegaan op het nieuwe adres. Eigenaar Marco Jansen was al enige tijd op zoek naar een ruimer onderkomen. Hij vond dit in de Kempenaar, waar hij een ruimte van 450 vierkante meter tot zijn beschikking heeft (dit in tegenstelling tot 70 vierkante meter aan de Kamp). Met de uitbreiding van het aantal vierkante meters aan oppervlakte is ook het assortiment flink uitgebreid. Bestonden de activiteiten van Marco op het vorige adres voornamelijk uit detailhandel, nu richt hij zich ook op het zelf importeren van bijzondere vissen (b.v. uit Indonesië en Brazilië), het geven van informatie en workshops. Er wordt bij Aquarana groepsgewijs informatie gegeven over ‘enge’ slangen en reptielen. En onder leiding van Marco en zijn zoon Joost worden workshops gegeven over het bouwen van een eigen aquarium of terrarium. Men leert zelf glas te snijden en rotsen te bouwen, maar ook zelf een waterval te maken. De speciaalzaak is te vinden op Kempenaar 03-16, tel. 247470. Op www.aquarana.nl vindt u onder meer een voorraadlijst. Ondanks dat deze actief wordt bijgehouden raadt Joost aan toch altijd even te bellen indien u op zoek bent naar iets speciaals.
DSLR

...
Voor onze volgende test gingen we naar Aquarana, een grote aquarium en vissen winkel in Lelystad waar we de MJU-770sw wel eens onder water wilden testen. De eigenaar van de winkel gaf ons de volledige medewerking en liet ons met de camera fotograferen tussen zijn mooie koraal en vissen. Het was zeer indrukwekkend om te zien hoe de camera onderwater mooie belichtingen maakte en dan weer voor de flitser en bij de volgende foto voor het LED lampje te kiezen om zo steeds de mooiste foto`s te maken. Een klein weetje is wel dat er lucht opgesloten kan raken in de lens opening, wat zorgt voor zeer onscherpe foto's in het aquarium. In eerste instantie begrepen we er niets van waarom onze foto's zo slecht waren maar toen we de camera even met de voorkant naar boven hielden was dit probleem opgelost, daarna was het genieten geblazen.
...

http://www.dslr.nl/print.php?id=779